Main Menu
Home
News
Forum
Tutorials
FAQs
Download
Search
Links
Blog
Paging Rules
Submit AP Rule
Login Form


Lost Pass? Register


  teesoft forum
Forum for teesoft.info
 
 FAQFAQ  RSSRSS   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


AP Has Issue On http://www.google.com.tw/cse?cof=FORID:10&am

 
Tip:Click here to scan for System Errors & Optimize PC Performance
Post new topic   Reply to topic    teesoft forum Forum Index -> AutoPager
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wayknife



Joined: 01 Sep 2009
Posts: 4

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 6:27 am    Post subject: AP Has Issue On http://www.google.com.tw/cse?cof=FORID:10&am Reply with quote

AP Has Issue On http://www.google.com.tw/cse?cof=FORID:10&cx=partner-pub-2628371516912843:futcqntfmz3&q=hero&ad=w9&num=10&rurl=http://www.mobile01.com/googlesearch.php?cof=FORID%3A10&cx=partner-pub-2628371516912843%3Afutcqntfmz3&q=hero
Please select all applied issues:
[ ] There is no rule for this page
[x] There is a rule, but not work well. Input details here:

[ ] I don\'t want to automatically load next pages on this site
[ ] Others, input it here:

More pages on the site which has the same issue:
Back to top
View user's profile Send private message
PageDown



Joined: 09 May 2009
Posts: 777
Location: //div[@class='autopager']

PostPosted: Tue Sep 01, 2009 7:03 am    Post subject: Reply with quote

What is the problem..Some extra inf please.
Back to top
View user's profile Send private message
wayknife



Joined: 01 Sep 2009
Posts: 4

PostPosted: Fri Sep 04, 2009 12:50 am    Post subject: Reply with quote

ur.. sorry
I didn't find the link I posed shows like that.
My problem is if I search something from http://www.mobile01.com this site(for ex. you can search "ipod"), and the result can't show by autopager.
Can you fix that?
thx
Back to top
View user's profile Send private message
wind



Joined: 15 Dec 2007
Posts: 3425

PostPosted: Fri Sep 04, 2009 11:23 pm    Post subject: Reply with quote

The site set the scolling to no on the frame. That's the reason the frame was not auto paging. It's paged but not visible since it's not scrolling.
Try upgrade AutoPager to https://secure.teesoft.info/autopager/autopager_0.5.4.xpi
I made a small enhance to it. It sets the scrolling on the frame to yes, if it's enabled on a frame with scrolling set to no.

_________________
Find the video tutorials at:
http://www.teesoft.info/content/view/91/1/
And FAQs:
http://www.teesoft.info/content/view/87/1/
Back to top
View user's profile Send private message
wayknife



Joined: 01 Sep 2009
Posts: 4

PostPosted: Sat Sep 05, 2009 12:04 am    Post subject: Reply with quote

wow!!
thx a lot.
now it is working.
thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    teesoft forum Forum Index -> AutoPager All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group





Google Translate: Arabic German Portuguese Italian Russian Japanese Spanish French Korean Turkish